Negritta's Photo

Здравейте,

Казвам се Ели Негриева и имам удоволствието да ви представя тук моята работа и творчество като фотограф, стилист и дизайнер.

Negritta’s photo показва света през моя обектив. Запечатвам красотата в кадър и се опитвам да я предам в снимково послание. Впечатляващ пейзаж, изразително лице, красив натюрморт или просто нещо вълнуващо – това са нещата, които ме провокират да снимам. С камера и обектив търся, опитвам и експериментирам и се стремя винаги да правя нещата по-добри!

Занимавам се отдавна и с графичен дизайн и това изключително много ми помага на фотографската дейност. Двете професии намериха своята връзка, взаимно си помагат и се допълват. Успешно съчетавам усета си към композиция, цвят и детайл и ги прилагам при заснемането на кадрите.

Negritta’s Photo разполага с просторно, удобно и функционално студио, приложимо за предметна, кулинарна, рекламна, портретна, семейна и детска фотография.

Освен със студийна фотография, мога да ви бъда полезна и при заснемане на детски и семейни тържества – рождени дни, кръщенета, погачи и абитуриентски балове, външни фотосесии, а също така и с фотография на бизнес събития.

Ще се радвам да разгледате портфолиото ми.
Ако откривате в мен вашия творчески партньор, не се колебайте да ме потърсите! 🙂

Благодаря ви, че посетихте страницата ми!